CFA

CFA
Somos la Red que su organización necesita

Contacto con RFA

Si su organización es de aficionados a la fotografía, se halla en la Provincia de Alicante o comarcas próximas y, desea hacerse miembro de la RFA o que se publiquen noticias de sus actividades, por favor, envíe un email al administrador: contactoredfa@gmail.com

Calendario RFA

jueves, 3 de julio de 2014

Veredicte del XXV Concurs de Fotografia "Festes Majors L'Alcudia de Crespins" 2014

El passat dissabte 14 de juny, va tindre lloc el veredicte del XXV Concurs de Fotografia "Festes Majors L'Alcudia de Crespins" 2014, a la biblioteca de la localitat.
El jurat va estar composat per: Carlos Muñoz Bataller, de Fotoaficionats d’Algemesi; Susana Pla Masia, de La Agrupación Fotográfica Alcoyana; y, Pedro Ruiz de la Rosa, de La Agrupación Fotográfica Alcoyana. Junt al jurat va estar present com a President d'honor, el regidor de l'Exm. Ajuntament de L'Alcúdia de Crespins Vicente Pla Aparicio. Secretari: Andrés Carull Blasco.

L'entrega de premis tindrà lloc, dins dels actes de les Festes Majors de L'Alcúdia de Crespins, durant la inauguració de l'exposició en la Sala d'Exposicions el dia 7 de setembre del 2014, a les 13 h.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Solicitamos que sus comentarios sean respetuosos de la creatividad de las demás personas.
Por favor coloque su email si desea obtener una respuesta.
Gracias.