CFA

CFA
Somos la Red que su organización necesita

Contacto con RFA

Si su organización es de aficionados a la fotografía, se halla en la Provincia de Alicante o comarcas próximas y, desea hacerse miembro de la RFA o que se publiquen noticias de sus actividades, por favor, envíe un email al administrador: contactoredfa@gmail.com

Calendario RFA

domingo, 11 de mayo de 2014

Concurs fotogràfic Fogueres 2014, Xàbia

L’Agrupació Fotogràfica Xàbia (A.F.X.) junt al M.I. Ajuntament de Xàbia i la Comissió de Fogueres, convoquen el següent concurs fotogràfic amb la finalitat de relacionar la fotografia amb el tema de les Fogueres a Xàbia. Les bases d’aquest concurs son les següents: 
-El concurs va dirigit, a totes aquelles persones interesades , residents en el estat espanyol, tant amateurs com profesionals, els cuals seràn els autors de les fotos presentades. 
-Cada participant podrà presentar fins 3 fotografies inèdites, en B/N o en color i no premiades en altres concursos. Es valorarà l’originalitat i coherència de les fotos aixi com la creativitat i qualitat tècnica del conjunt d’imatges. La temàtica serà les festes de FOGUERES 2014. 
-La mida de les imatges serà lliure però hauràn de presentar-se montades sobre passpartout 40x50cm. Les dades de cada foto, hi hauràn de pressentar-se, en un sobre tancat, al dors de la fotografia presentada, en el que es deurà especificar el títol, nom i cognoms, adressa, telefon i correu electrònic del autor, el cual s'obrirà desprès de la valoració de les fotos per part del jurat. En cas de que no es cumplixca este condicionant, les fotos quedaran descalificades. 
-Els autors asumeixen la responsabilitat en cuant a la autoria i originalitat de les imatges, i aixi mateix, declaren esser autoritzats si apareguera qualsevol persona, i deuran presentar junt a les fotografies la corresponent autorització paterna en el cas de menors.
-El plaç per a la presentació de fotos serà des de la inmediata publicació de estes bases, fins el dia 30 de juny de 2014 en la Casa de Cultura (Plaça de Baix, nº 6, Xàbia). El jurat, que estarà format per persones relacionades amb el món de la fotografia. El jurat es reunirà per a valorar els treballs presentats i decidirà quines son les tres fotos guanyadores, així com una seleccio de les fotos que consideren interesants per a la temàtica tractada.
-Premis:
1er. Premi: 200 €, 2on. Premi: 100 €, 3er. Premi: 50 € 
-Les fotos que el jurat trie com a guanyadores, tant com aquelles seleccionades per el jurat, seràn objete de una exposició que es fara el día en una sala de exposicions municipal. Una volta acabada la exposició, les fotos podràn ser retirades pels autors en la Casa de Cultura de Xàbia (Plaça de Baix, nº 6), exceptuant les premiades. Les fotos premiades seràn utilitzades exclusivament per el M.I. Ajuntament per a la promoció de les festes de Fogueres, i sempre anomenant el autor de les mateixes. Així mateix, l'Agrupació Fotogràfica Xàbia es posarà en contacte amb els autors de les fotos seleccionades per a que les envien en format jpg (1000 px el costat major) per a la publicació de les mateixes en el proper llibre de festes de fogueres del any 2015. Les fotos no seleccionades seran tornades als autors. . 
-El Jurat podrà resoldre qualsevol incidencia, sent, en tot cas, la seua decisió inapelable.
-El fet de participar en aquest concurs, suposa la aceptació d'aquestes bases.

-La entitat organitzadora no es fa responsable de les perdues fortuites que es pugan produir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Solicitamos que sus comentarios sean respetuosos de la creatividad de las demás personas.
Por favor coloque su email si desea obtener una respuesta.
Gracias.