CFA

CFA
Somos la Red que su organización necesita

Contacto con RFA

Si su organización es de aficionados a la fotografía, se halla en la Provincia de Alicante o comarcas próximas y, desea hacerse miembro de la RFA o que se publiquen noticias de sus actividades, por favor, envíe un email al administrador: contactoredfa@gmail.com

Calendario RFA

lunes, 15 de febrero de 2016

Entrega Premi "I Concurs Foto-Fireta" Muro de l'Alcoi

El passat día 7 de febrer, l'Associació Fotogràfica Flasheros de Muro de l'Alcoi va tindre el plaer d'entregar el premi del "I Concurs Foto-Fireta de Muro" a Emilio Jose Mariel Albert, veí d'Ibi i integrant de AFIBI.
El jurat, integrat per dos membres de la directiva de l'associació, Francesc Valls, alcalde de Muro i Ray Martínez, fotógraf profesional de Muro, va escollir la foto guanyadora d'entre 29 fotos presentades per gent de varios municipis de les comarques del Comtat i l'Alcoià.

"La fotografía guanyadora, presentada per Emilio José Mariel Albert, veí d'Ibi, ens presenta una escena molt familiar i tendra. Ha estat guanyadora per la bona execució en enquadrament i tècnica. Està feta a un lloc molt emblemàtic de la nostra Fira de Sant Antoni i el jurat ha valorat l'història que la foto ens conta, on l'avi pareix contar al xiquet qué està veient i per a qué servía quan era ell el nen, i la cara de sorpresa d'aquest al escoltar-ho."





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Solicitamos que sus comentarios sean respetuosos de la creatividad de las demás personas.
Por favor coloque su email si desea obtener una respuesta.
Gracias.